Wie ben ik

Mijn naam is Conny Verduijn, geboren in 1971.
 
Sinds 2013 geef ik een breed scala aan yogalessen op diverse locaties
 
In 2003 ben ik in aanraking gekomen met yoga. Ik heb vroeger altijd aan turnen gedaan en verloor inmiddels al iets van mijn lenigheid. Yoga zou een goed middel zijn om die lenigheid vast te houden. De werking bleek te kloppen maar yoga bleek zoveel meer te zijn dan dat.
 
Na vele jaren als leerling yogalessen gevolgd te hebben wilde ik me verder verdiepen in de yoga (filosofie) en ben daarom in januari 2010 gestart met de intensieve docentenopleiding tot Hatha yogadocent bij De Blikopener in Tilburg. Steeds opnieuw verbaas ik me wat ik ervaar en leer door het beoefenen van yoga en meditatie.
 
Inmiddels is yoga voor mij een gebruiksaanwijzing voor lichaam en geest geworden. Mijn kracht ligt dan ook in het vertalen van de Yogafilosofie naar praktische beoefening. 
Wist je bijvoorbeeld dat:
  • Een 'bodycheck' je super relaxed maakt?
  • Dat een foefje met je vingers je helpt te concentreren?
  • Dat je je ademhaling kunt gebruiken om meer energie te krijgen of om juist rustig te worden?
  • En dat lichaamshoudingen van directe invloed zijn op je gemoed? 
In mijn lessen ligt het accent op ontspannende houdingen die worden afgestemd op de fysieke gesteldheid van de deelnemer.
 
Voel je je vandaag rustig of onrustig, stijf of soepel? Om vanuit daar te werken met de verschillende yogatechnieken zoals houdingen, meditatie, adem en aandacht zodat je er zelf iets aan kan doen!
 
Ik heet je van harte welkom bij Yoga 4 Lijf en hoop ook jou te mogen ontmoeten op een van de locaties waar ik les geef.