Theta Healing

WAT IS THETAHEALING®

Een liefdevolle, eenvoudige methode om een snelle en structurele verandering te maken in je leven.

 

ThetaHealing is een krachtige methode, ontwikkeld door Vianna Stibal, waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend en/ of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt. Het is van belang dat we oude wrok, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten en ons aangeboren talent om onze essentie volledig tot uitdrukking te brengen weer herinneren en het leven in zijn volle potentieel leven!

Met de ThetaHealingstechniek heb je direct met je bewustzijn toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. Je werkt met het cel-geheugen waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke -, genetische -, historisch – en Zielsinformatie. Vanuit de eigen vrije wil wordt gekeken waartoe de blokkerende programma’s gediend hebben om vervolgens verandering aan te brengen. Doordat cellen op celniveau nieuwe informatie ontvangen, zal je in het dagelijks leven hiervan getuige zijn. Immers wat je gelooft als waar, is wat je bevestigd krijgt. Het helpt je om in je eigen liefde en kracht te gaan staan waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen die welzijn en welbevinden tot gevolg hebben.

Wat vooral aanspreekt in ThetaHealing is de praktische aanpak en de snelheid waarmee mensen worden verlost van blokkades en vraagstukken waarmee ze soms al jaren worstelen. Er vindt nl. een verandering plaats op celniveau, waardoor direct resultaat ervaren wordt in het dagelijks leven.
In ThetaHealing-sessies kan de cliënt fysieke, emotionele en mentale problemen aan de orde stellen. Bijvoorbeeld: trauma’s, angsten, verslavingen, dwanghandelingen, financiële problemen, relatie, onzekerheid, gepest worden, ziekte, pijn of blokkades, die in het leven veranderd willen worden.

ThetaHealing® biedt de mogelijkheid deze oude levenspatronen te doorbreken door ze inzichtelijk te maken. Onbewuste geloofsovertuigingen worden bewust, waardoor nieuwe mogelijkheden werkelijkheid worden.

Individuele Sessie

 

De ThetaHealing-sessies werken als volgt:

1. Gesprek waarin je uitlegt waar je aan wil werken.

2. Door middel van ‘kinesiologie’, een spiertest, worden de blokkades en beperkende overtuigingen van de jou gecontroleerd en ga ik vragen stellen om de onderliggende reden van de blokkades en beperkende overtuigingen bewust te maken.

3. Met toestemming van jou en de afstemming tot de “Theta” -frequentie door mij, worden de beperkende geloofsovertuigingen en blokkades verwijderd en vervangen door positieve, stimulerende programma’s die een ander bewustzijn en een nieuwe realiteit genereren.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Cliënten lossen sommige problemen vaak in slechts één sessie op. Aan de andere kant kan een enkel probleem meerdere sessies vereisen, als het gaat om complexe overtuigingsystemen die verder werk nodig hebben. Alles vindt plaats in hanteerbaarheid voor het Hoogste en Beste Goed van de persoon in kwestie!

Waar vindt een sessie plaats?

Sessies vinden over het algemeen plaats in de praktijkruimte.
Een sessie is ook mogelijk via telefoon, Skype en Zoom.

Klik hier voor info over Thetahealing door Vianna Stibal zelf of hier waar zij spreekt tijdens een conferencie in Australie.

Bron:

http://thetahealingnederland.nl/wat-is-thetahealing-2/